ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Au Green Watermelon Vodka 0.7L

Au Green Watermelon Vodka 0.7L - 1
Au Green Watermelon Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20439

CARACTERISTICI Au Green Watermelon Vodka 0.7L

Alcool35.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromePepene verde

Descrierea produsului Au Green Watermelon Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vă invităm să vă alăturați și să vă încântați simțurile cu Vodka Au Green Watermelon 0.7L - o capodoperă a băuturilor alcoolice, gata să vă cucerească de la primul contact. Această băutură alcoolică îmbină cu măiestrie tradiția unei vodci distilate de cinci ori, ce emană perfecțiune și putere, cu un ingredient surprinzător și plin de prospețime: pepenele verde. Rezultatul este un amestec uluitor care îți răsfață simțurile și îți încântă gusturile. Caracteristicile distinctive ale bauturii alcoolice Vodka Au Green Watermelon 0.7L sunt urmatoarele:

  • Vodka distilata de cinci ori: Aceasta vodka este obtinuta prin distilarea de cinci ori, ceea ce sugereaza un proces de productie atent si meticulos pentru a obtine o calitate superioara a bauturii.
  • Aroma de pepene verde (Watermelon): Bautura contine un amestec de vodka distilata de cinci ori cu aroma de pepene verde, ceea ce ii confera un gust revigorant si placut.
  • Premiată pentru calitate: Se mentioneaza ca vodka a fost castigatoare a unor premii, ceea ce sugereaza recunoasterea la nivel international pentru gustul exceptional al acesteia.
  • Gust racoritor si apetisant: Descrierea mentioneaza ca aceasta vodka are un gust racoritor si apetisant, sugestiv pentru a fi o bautura placuta si revitalizanta.
  • Ambalajul aurit: Sticla pare sa aiba un design special, culoarea aurie fiind asociata cu puterea si perfectiunea, sugerand o bautura premium.

Vodka Au Green Watermelon 0.7L este o vodka distilata de cinci ori, imbogatita cu aroma de pepene verde, ce ofera un gust racoritor si apetisant, fiind recunoscuta pentru calitatea sa si prezentata intr-un ambalaj elegant, aurit.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria vodka produsă în distileria Au Vodka începe în anul 2015, în inima Țării Galilor. Brandul Au Vodka este creat cu o atenție deosebită la detalii și ingrediente de lux, pentru a oferi o experiență autentică și excepțională de consum.

Au Vodka îmbină moștenirea britanică cu ingrediente premium pentru a crea un vodka cu adevărat ultra-premium. Semnătura sa iconică o reprezintă sticla de culoare aurie, simbolizând puterea și perfecțiunea, care reflectă puritatea excepțională a acestui vodka unic. De asemenea, numele "Au Vodka" se inspiră din tabelul periodic, unde aurul este reprezentat ca element chimic cu simbolul "Au" și numărul atomic 79.

Procesul de producție al vodka Au începe cu utilizarea celor mai fine boabe de cereale crescute în inima peisajului rural al Angliei. Aceste boabe sunt apoi amestecate cu apă de izvor curată, pregătind terenul pentru procesul de filtrare.

Vodka noastră trece printr-o filtrare la presiune ridicată pentru a îndepărta impuritățile pe bază de carbon, care ar putea afecta gustul excepțional al lui Au.

Sticla de vodka Au este un adevărat exemplu de artă și maestrie. Procesul de metalizare a sticlei se desfășoară manual în Italia și a fost perfecționat într-un proces de patru ani de experiență în artizanat. Fiecare sticlă de Au Vodka primește o finisare unică de metalizare și etichete de staniu de cea mai bună calitate, aduse din adâncul colinelor europene. Aceasta face ca fiecare sticlă de Au Vodka să aibă diferențe subtile, conferindu-i unicitate.

Vodka este distilată de cinci ori și apoi filtrată pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă, conferindu-i un gust catifelat și fin.

Rezultatele muncii sunt recunoscute prin numeroase premii primite de vodka noastră la prestigioasele Spirit Masters Awards, organizate de The Spirit Business. Au Vodka Original a obținut o medalie de Maestru (Masters), Au Vodka Green Watermelon a obținut o medalie de aur (Gold), iar aromele noastre de Black Grape, Blue Raspberry și Fruit Punch au obținut medalii de argint (Silver).

Cu un succes în creștere în Europa, Au Vodka se pregătește cu entuziasm pentru lansarea sa mult așteptată în Statele Unite, continuând să ofere consumatorilor săi o experiență deosebită și autentică de consum a unui vodka de înaltă calitate.

Review-uri Au Green Watermelon Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun