ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Au Fruit Punch Vodka 0.7L

Au Fruit Punch Vodka 0.7L - 1
Au Fruit Punch Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20805

CARACTERISTICI Au Fruit Punch Vodka 0.7L

Alcool35.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromeFruit Punch

Descrierea produsului Au Fruit Punch Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Au Fruit Punch 0.7L este o băutură alcoolică cu un gust exotic, potrivită pentru a fi savurată în timpul sezonului cald, fie simplă, cu gheață, fie amestecată cu limonadă. Iată o descriere a caracteristicilor distinctive ale Vodka Au Fruit Punch 0.7L:

  • Rețetă premiată: Vodka Au, un brand dedicat calității și pasiunii pentru băuturi alcoolice, a creat Vodka Au Fruit Punch 0.7L folosindu-și rețeta premiată. Aceasta aduce o notă de autenticitate și rafinament, fiind un produs apreciat de cunoscătorii de băuturi fine.
  • Arome naturale de fructe: Un aspect distinctiv al acestei băuturi alcoolice este utilizarea sucurilor naturale de fructe și aromelor autentice pentru a intensifica gustul și pentru a oferi o experiență captivantă. Această combinație creativă aduce o varietate de arome fructate în băutură, făcând-o să se remarce printre altele.
  • Exotismul gustului: Vodka Au Fruit Punch 0.7L se remarcă prin gustul său exotic și plin de vitalitate. Aromele tropicale îmbină armonios fructele exotice, oferind o explozie de savoare pe papilele gustative. Această caracteristică face din această băutură o opțiune interesantă pentru cei care caută ceva mai aparte și inedit.
  • Versatilitate în servire: Un alt aspect distinctiv al acestei băuturi alcoolice este versatilitatea în servire. Poate fi savurată într-un mod simplu, direct, cu gheață pentru a evidenția aromele sale complexe. De asemenea, poate fi combinată cu limonadă pentru a crea o băutură de vară ușoară și revigorantă. Această versatilitate o face atractivă atât pentru iubitorii de băuturi alcoolice rafinate, cât și pentru cei care caută un cocktail exotic și delicios.
  • Atmosferă estivală: Un alt element definitoriu al Vodka Au Fruit Punch 0.7L este capacitatea sa de a captura spiritul și aromele verii. Odată ce vei savura această băutură, vei fi purtat într-o călătorie imaginară către o plajă tropicală, iar gustul său răcoros te va încânta și te va răsfăța, amintindu-ți de momente plăcute petrecute în vacanțe de neuitat.

Vodka Au Fruit Punch 0.7L este o băutură alcoolică ce se remarcă prin utilizarea rețetei premiate, a aromelor naturale de fructe și a gustului său exotic, oferind o experiență deosebită celor care o savurează. Cu versatilitatea sa în servire și capacitatea de a recrea atmosfera estivală, această băutură devine o alegere de top pentru iubitorii de băuturi fine și de experiențe memorabile.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria vodka produsă în distileria Au Vodka începe în anul 2015, în inima Țării Galilor. Brandul Au Vodka este creat cu o atenție deosebită la detalii și ingrediente de lux, pentru a oferi o experiență autentică și excepțională de consum.

Au Vodka îmbină moștenirea britanică cu ingrediente premium pentru a crea un vodka cu adevărat ultra-premium. Semnătura sa iconică o reprezintă sticla de culoare aurie, simbolizând puterea și perfecțiunea, care reflectă puritatea excepțională a acestui vodka unic. De asemenea, numele "Au Vodka" se inspiră din tabelul periodic, unde aurul este reprezentat ca element chimic cu simbolul "Au" și numărul atomic 79.

Procesul de producție al vodka Au începe cu utilizarea celor mai fine boabe de cereale crescute în inima peisajului rural al Angliei. Aceste boabe sunt apoi amestecate cu apă de izvor curată, pregătind terenul pentru procesul de filtrare.

Vodka noastră trece printr-o filtrare la presiune ridicată pentru a îndepărta impuritățile pe bază de carbon, care ar putea afecta gustul excepțional al lui Au.

Sticla de vodka Au este un adevărat exemplu de artă și maestrie. Procesul de metalizare a sticlei se desfășoară manual în Italia și a fost perfecționat într-un proces de patru ani de experiență în artizanat. Fiecare sticlă de Au Vodka primește o finisare unică de metalizare și etichete de staniu de cea mai bună calitate, aduse din adâncul colinelor europene. Aceasta face ca fiecare sticlă de Au Vodka să aibă diferențe subtile, conferindu-i unicitate.

Vodka este distilată de cinci ori și apoi filtrată pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă, conferindu-i un gust catifelat și fin.

Rezultatele muncii sunt recunoscute prin numeroase premii primite de vodka noastră la prestigioasele Spirit Masters Awards, organizate de The Spirit Business. Au Vodka Original a obținut o medalie de Maestru (Masters), Au Vodka Green Watermelon a obținut o medalie de aur (Gold), iar aromele noastre de Black Grape, Blue Raspberry și Fruit Punch au obținut medalii de argint (Silver).

Cu un succes în creștere în Europa, Au Vodka se pregătește cu entuziasm pentru lansarea sa mult așteptată în Statele Unite, continuând să ofere consumatorilor săi o experiență deosebită și autentică de consum a unui vodka de înaltă calitate.

Review-uri Au Fruit Punch Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun