ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L

Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L - 1
Artizanal
Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L
149,99 lei
Fără TVA: 126,04 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 25127

CARACTERISTICI Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineScotia

Descrierea produsului Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Brewdog, recunoscut inițial pentru inovațiile sale în producția de bere, și-a extins aripile creatoare în lumea spirtoaselor prin intermediul Brewdog Distilling Company. Aici, spiritul creativ este transformat într-o capodoperă numită Brewdog Seven Day Vodka, un elixir alchimic distilat timp de 7 zile, folosindu-se de un cuptor de distilare cu aburi care curge printr-unul dintre primele alambicuri din cupru cu triplă bule din lume. Contactul extrem cu cuprul asigură o calitate neîngrădită, iar filtrarea se face doar o singură dată, păstrând astfel sufletul acestei licori.

 • Distilare: Vodka Brewdog Seven Day este produsă printr-un proces meticulos care se întinde pe 7 zile. Fiecare picătură este supusă unei distilări atent controlate, unde aburii dansează prin alambicul de cupru într-un ritual al transformării. Acest proces lung de distilare conferă acestei vodci o netezime și o complexitate rar întâlnite.
 • Alambicul cu triplă bulă - Piatra de temelie a calității: Prin intermediul alambicului cu triplă bubă din cupru, această vodka este binecuvântată cu aroma și caracterul ei distinctiv. Acest alambic, cu designul său inovator, permite un contact intens între alcool și cupru, un element esențial în procesul de distilare care conferă licorii o calitate superioară.
 • Experiența degustării:
  • Culoare: Limpede, ca apa cristalină, invitând privirea să pătrundă în esența sa pură.
  • Miros: Proaspătă și curată, cu note subtile de vanilie și zahăr pudră, deschizând porțile unei experiențe olfactive rafinate.
  • Gust: La prima înghițitură, vei simți o prospețime seducătoare, completată de aromele de vanilie și zahăr pudră. Gustul este complex, dar echilibrat, reprezentând perfecțiunea atinsă în arta distilării.
  • Finish: Un final prelungit, în care notele dulci persistă delicat, lăsând în urmă o amprentă memorabilă.

Brewdog Seven Day Vodka este mai mult decât o băutură, este o călătorie în universul gusturilor subtile și al aromei autentice. O puteți savura pură, pentru a vă bucura de fiecare nuanță, sau în combinații creative, pentru a da viață unor cocktailuri unice și rafinate. Este expresia pură a pasiunii pentru distilare și a căutării perfecțiunii, capturată în fiecare strop de licoare valoroasă.

ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Brewdog Seven Day Original Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun