ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L

Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L - 1
Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L - 2
Artizanal
Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L - 1
Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L - 2
Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L
49,99 lei
Fără TVA: 42,01 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 33066

CARACTERISTICI Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L

Alcool80%
CategorieGin artizanal
Litraj 0.03L
Tara de origineAnglia
AromeLimeta Kafru

Descrierea produsului Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L

CARACTERISTICI

Silent Pool Mist Kaffir Lime Spray reprezintă o inovație în lumea băuturilor alcoolice, oferind o modalitate convenabilă și eficientă de a adăuga arome proaspete și vibrante într-un gin tonic. Caracteristicile distinctive ale băuturii alcoolice Silent Pool Mist Kaffir Lime Spray sunt următoarele:

 • Garnitură lichidă inovatoare: Silent Pool Mist este un spray lichid care servește drept garnitură pentru băuturi, în special pentru gin&tonic și cocktailuri.
 • Îmbunătățește aromele: Cu doar două pulverizări peste ginul din pahar, mist-ul îmbunătățește aromele băuturii și amplifică notele botanice ale ginului.
 • Înlocuiește ingredientele proaspete: Acest spray lichid elimină neplăcerile asociate cu folosirea de garnituri proaspete, oferind aceleași beneficii aromatice fără efortul de a adăuga frunze sau coji de citrice.
 • Ingrediente naturale: Băutura folosește frunze de Kaffir lime (limeta Kafru), care sunt intens aromate și obținute din regiunea Essex, contribuind astfel la o aromă distinctă și autentică.
 • Potențează aromele: Spray-urile contribuie la intensificarea aromei de Kaffir lime și se combină armonios cu celelalte mirodenii utilizate în producția ginului Silent Pool.
 • Utilizare ușoară: O sticlă conține 200 de pulverizări, suficiente pentru a perfecționa până la 100 de cocktail-uri, făcându-l o opțiune practică și eficientă.

Prin utilizarea Silent Pool Mist Kaffir Lime Spray, băutura ta va beneficia de o experiență gustativă și olfactivă îmbunătățită, oferind o aromă unică și proaspătă, precum și o alternativă convenabilă pentru garniturile clasice.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Silent Pool are un proces meticulos și atent în producția ginurilor lor de calitate. Iată etapele principale ale producției ginurilor la distileria Silent Pool:

 1. Selecția și pregătirea ingredientelor: La Silent Pool, se pune accent pe selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Plantele, ierburile și condimentele utilizate sunt alese cu grijă și pot include, printre altele, ienupăr, coriandru, lămâie, citrice și alte plante și condimente selecte.
 2. Amestecul de ingrediente: După selectarea ingredientelor, acestea sunt combinare în proporțiile potrivite pentru a crea profilul gustativ specific al ginului Silent Pool. Aici se adaugă și alcoolul neutru care va fi distilat împreună cu plantele și ierburile pentru a extrage aromele și uleiurile esențiale.
 3. Distilarea: Amestecul de ingrediente este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Această etapă importantă permite separarea alcoolului pur și aromelor concentrate de impuritățile din amestec. Distileria Silent Pool utilizează tehnicile tradiționale de distilare pentru a obține un produs de calitate superioară.
 4. Infuzarea și macerarea: După distilare, ginul poate fi supus unei etape de infuzare și macerare, în care unele arome suplimentare sunt adăugate pentru a îmbogăți și a completa gustul final al ginului Silent Pool. Această etapă poate varia în funcție de rețeta specifică a fiecărui gin produs.
 5. Diluarea și filtrarea: După ce ginul a fost distilat și aromatizat corespunzător, acesta este diluat cu apă pentru a atinge nivelul de alcool dorit. Ginul poate fi, de asemenea, supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și a obține un aspect clar și strălucitor.
 6. Ambalare și îmbuteliere: După finalizarea procesului de producție, ginul Silent Pool este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate corespunzător pentru a fi livrat consumatorilor. Etichetele și ambalajul sunt proiectate cu atenție pentru a reflecta estetica brandului Silent Pool.

Etapele menționate mai sus sunt generale și pot varia ușor în funcție de rețeta și stilul specific al fiecărui gin produs de distileria Silent Pool. Cu toate acestea, atenția la detalii, selecția meticuloasă a ingredientelor și respectarea tehnicilor tradiționale de distilare sunt caracteristici esențiale ale procesului de producție la distileria Silent Pool.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Silent Pool Mist Kaffir Lime Gin Spray 0.03L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun