ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tinazzi

Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul alb sec Tinazzi Alea Malvasia Bianca Puglia IGP are următoarele caracteristici:Soi de struguri: Acest vin este produs din strugurii de Malvasia Bianca, un soi de struguri alb aromatic, originar din regiunea Puglia din Italia. Malvasia Bianca este cunoscut pentru a produce vinu..
41,08 lei 45,65 lei
Fără TVA:34,52 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tinazzi Amarone della Valpolicella DOCG este renumit pentru calitatea și gustul său excepțional. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Regiunea de proveniență: Tinazzi Amarone della Valpolicella DOCG este produs în regiunea Valpolicella din nordul Italiei. Această zon..
157,58 lei 175,09 lei
Fără TVA:132,42 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul rose sec Tinazzi Amarose Feudo Croce Negroamaro Salento IGP este un vin apreciat, cu caracteristici distincte. Iată câteva dintre caracteristicile sale:Soi de struguri: Acest vin este produs din struguri din soiul Negroamaro, care este specific regiunii Salento din Italia. Ac..
46,82 lei 52,02 lei
Fără TVA:39,34 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul rose sec Tinazzi Ca De Rocchi Campo Delle Rose Chiaretto Bardolino DOP este cunoscut pentru calitatea și gustul său remarcabil. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Culoare: Vinul are o culoare roz intensă, strălucitoare și atractivă. Aceasta este specifică vinurilor r..
50,64 lei 56,27 lei
Fără TVA:42,55 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICITinazzi Feudo Croce Megale Negroamaro Salento IGP este un vin roșu sec produs de crama Tinazzi și este cunoscut pentru calitatea și aprecierea sa. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Soi de struguri: Vinul este realizat din struguri de soi Negroamaro, un soi autohton din re..
44,91 lei 49,90 lei
Fără TVA:37,74 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tinazzi G77 Valpolicella Ripasso Superiore DOP este un vin cu caracteristici distincte. Iată câteva dintre acestea:Regiune și origine: Vinul G77 Valpolicella Ripasso Superiore DOP este produs în regiunea Valpolicella din nordul Italiei, unde se cultivă struguri de ca..
245,65 lei 272,94 lei
Fără TVA:206,43 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tinazzi Poderi Campopian Marziale Amarone della Valpolicella Classico Riserva DOC are următoarele caracteristici:Regiune: Este produs în regiunea Valpolicella din nordul Italiei, cunoscută pentru vinurile sale de calitate.Tip de vin: Este un vin Amarone, care este unul ..
251,21 lei 279,12 lei
Fără TVA:211,10 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul roșu sec Tinazzi Valpolicella Ripasso Superiore DOP este recunoscut pentru calitatea și gustul său distinct. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Regiunea: Acest vin este produs în regiunea Valpolicella din Italia, unde sunt cultivate struguri de calitate superioară, c..
78,79 lei 87,54 lei
Fără TVA:66,21 lei
Brand: Tinazzi
CARACTERISTICIVinul alb sec Tinazzi Vinum Italicum No 2 Opera Chardonnay Malvasia IGP este apreciat pentru aromele sale complexe și calitatea sa superioară. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:Soiurile de struguri: Vinul este realizat dintr-un cupaj de Chardonnay și Malvasia, două soiuri ..
69,52 lei 77,24 lei
Fără TVA:58,42 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate