Mahta și Elfride au fost femeile care au avut un rol cheie în stăpânirea procedurii de distilare, și de asemenea au transmis generațiilor următoare aceste informații.

Hanna Kaur este sufletul ginurilor CRAFTERS, chimista de profesie și pasionată de natură sălbatică.

Împreună cu echipa Crafters au pornit într-o călătorie pentru a crea un gin de cea mai înaltă calitate pentru a satisface gustul tuturor consumatorilor de gin fie ei experți sau consumatori de ocazie.

Recipe 23 de pe sticla de CRAFTER'S LONDON DRY GIN și Recipe 38 de pe sticla de CRAFTER'S AROMATIC FLOWER GIN, reprezintă numărul de rețete încercate pentru ca aceste ginuri să atingă perfecțiunea.


Crafter's Aromatic Flower Gin 

Gin aromat din Estonia


Aromat și floral – o combinație unică de 12 plante aromatice atent selecționate, distilate în alambic de cupru pentru un gust bogat și fin. Pentru a crea un gin cu adevărat elegant, au fost folosite flori de măceșe și crețuscă care sunt caracteristice coastei Estoniei. 

S-a creat un gin care își schimbă culoarea atunci când este amestecat cu tonic.

Aroma – răcoritor, aromat și floral. Rotund și complex. Predomină florile de măceșe și crețușcă. Gustul dulce al petalelor este echilibrat de amăreala coajei de portocală, prospețimea fructelor yuzu și a celor de ienupăr.



Gust – suculent, rotund, ușor amar. Un buchet bogat și elegant de flori dulci și ienupăr. Gustul fin este echilibrat de prospețimea citricelor.

Medalii 

Medalia de Argint IWSC 2018 / Women's Wine & Spirits Awards 2018 / Best Alcoholic Drink in Estonia 20



Gin Crafter's London Dry Gin

Gin aromat din Estonia


Gin London Dry Crafter aparține lumii minunate de ginuri artizanale proaspete. Spectacolul începe cu ienupăr citric și este urmat de magie pe bază de plante de fenicul și moliciune florală de veronica.

Ginul Crafter's Aromatic este o  combinație unică de 12 plante aromatice atent selecționate, distilate în alambic de cupru pentru un gust bogat și fin, au fost folosite flori de măceșe și crețuscă care sunt caracteristice coastei Estoniei.


Gustul suculent, rotund, ușor amar. Un buchet bogat și elegant de flori dulci și ienupăr. Gustul fin este echilibrat de prospețimea citricelor. Fiecare sticlă este finisată manual.

Medalii