Bottega Spa este o companie de familie de vinificatori cu tradiție care activează încă din anul 1635 și care sunt printre primii producători care au introdus pe piață produse fără alcool.

Sparkling Zero Rose Bottega este o băutură fără alcool, produsă din must de struguri, care a fost creată cu scopul de a satisface nevoile celor care, din motive de sănătate sau religioase, nu consumă băuturi alcoolice sau care, pentru cele mai variate motive, adoptă o abordare prudentă în consumul de alcool. Este un produs care amintește de marea tradiție a vinurilor spumante, menținând prospețimea, vioiciunea și farmecul bulelor, datorită dozei abilitate de dioxid de carbon, în ciuda conținutului zero de alcool. Un produs care este rezultatul cercetării și inovării, care se prezintă ca o alternativă non-alcoolică pentru cei care nu doresc să consume alcool, ci vor sa bea în momentele fericite din viața lor, fără a sacrifica gustul.

                 Bottega 0 Rose Sparkling

Ingrediente

- must din struguri: Malvasia Nera (50%), Glera (40%) și Moscato (10%)

- apă (25%)

- conservanți

- CO2

- nu conține arome! au fost interzise de către autorități

- în următoarele producții, denumirea "arome" va fi înlocuită cu "natural" sau eliminată


Metoda de producție

- După presare, musturile sunt ținute la a temperatură scăzută pentru a preveni fermentarea.

- Ulterior sunt amestecate

- În momentul pregătirii, mustul este diluat cu apă în proporție de aproximativ 25% (75% din must rămâne) mai apoi se adaugă conservanții.

- Mustul este microfiltrat

-  În final, mustului i se adaugă CO2 până la o presiune de aproximativ 5 atmosfere (cum ar fi un vin spumant normal)

- Este apoi imediat îmbuteliat și închis cu un dop de plută al cărui avantaj este absența totală a mucegaiului.


Caracteristici organoleptice


Miros: are arome clare și distinctive, arome florale fine și evidente de trandafir, arome fructate de fructe de pădure mici, afine, mure sălbatice, cireșe și fructe roșii.

Gust: dulceața este completată de prospețime.


A fi savurată alături de

- micul dejun și deserturi

- brânzeturi

- fructe sau fructe uscate


Grup țintă

- Comerț la scară largă

- Magazine online specializate

- Baruri care nu au licență de vânzare a produselor alcoolice

- Hoteluri, linii de croazieră, zonele de relaxare din aeroporturi

- Barurile din spitale care în mod normal nu distribuie alcool 

- Barurile din centrele comerciale

- Restaurante (pentru oamenii care conduc după masă)

- Magzinele Duty Free

- Companiile aeriene

- Restaurantele și magazinele din jurul autostrăzilor

- Catering pentru petrecerile private

- Petrecerile de tip Baby Shower sau celebrările maternale

- La majorate sau petreceri la care participă și copii 


Elixir 0 Amaro

Producția de Amaro are în spate secole de istorie, fiind dezvoltată pentru prima dată în Evul Mediu de călugari în scopuri farmaceutice. De-a lungul timpului s-au căutat arome noi pentru a obține un produs plăcut. Elixir 0 este inspirat de această tradiție veche de mii de ani, dar într-o manieră modernă, obținut prin macerarea rădăcinilor și a ierburilor, oferind o alternativă non-alcoolică. Caracterul său deosebit provine din calitatea și varietatea ingredientelor botanice aducând acestui lichior o aromă completă. Pronol Elixir 0 este o alternativă pentru cei care doresc să fie prudenți în privința consumului de alcool.

Elixir 0 Amaro

Metoda de producție

- Se începe prin a lăsa ingredientele la infuzat în apă rece, apoi în apă caldă pentru a începe procesul de macerare ce stimulează eliberarea uleiurilor esențiale și componentele balsamice din plante.

- Masa de lichid rezultată se fierbe pentru câteva minute în recipiente speciale, pentru a extrage ingredientele active din plante.

- Faza următoare pentru a echilibra nivelul de aciditate și zaharuri face lichidul să fie stabil și imun față de agenții externi.

- În final, bitterul este microfiltrat pentru a-l face pur din punct de vedere bacteriologic, și imediat apoi este îmbuteliat în sticle sterilizate.


Caracteristici organoleptice


Miros: aromatic și bogat, are un buchet complex de ierburi, condimente, arome de citrice și urme delicate de aloe vera.

Gust: moale și catifelat pe palatul gurii, este caracterizat de un nivel plăcut de amărăciune și o consistență aromatică considerabilă.


A fi consumat alături de

Este perfect după o masă, servit rece sau cu gheață și portocală răzuită. Este un ingredient excelent pentru cocktailuri, de asemenea și un acompaniament ideal pentru deserturi cremoase și înghețată.


Grup țintă

- Oamenii prudenți din punctde vedere al sănătății

- Cunoscători de băuturi alcoolice

- Cei care trebuie să conducă după masă

- Cei care nu consumă alcoo din diferite motive, incluzând religia.