Cocktailuri cu semnătura Bottega
ROSSINI
Ingrediente
65 ml. suc de căpșuni
65 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail, cu cuburi de gheață și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul flute răcit. Se ornează cu o jumătate de căpșună.
SUN AND SOUL
Ingrediente
30 ml. Bottega Bacur Distilled Dry Gin
20 ml. Vermut Bottega Bianco
20 ml. Santal Ananas Nectar
10 ml. suc de piersici
10 ml. Bottega Pomegranate
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se toarnă ingredientele într-un shaker și se agită energic timp de câteva secunde. Se toarnă într-un pahar înalt de cocktail cu cuburi de gheață și se servește.
SUNSET
Ingrediente
40 ml. Clonakilty Single Batch Double Oak Finish Irish Whiskey
30 ml. Santal Portocale Nectar
20 ml. Il Doge Miere
15 ml. Bottega Pomegranate
10 ml. suc de lămâie verde
2-3 picături de Angostura Aromatic Bitters
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se toarnă ingredientele într-un pahar de mixaj în ordine succesivă și se amestecă bine; apoi se servește într-un pahar înalt de cocktail.
PRETTY IN PINK
Ingrediente
30 ml. Bacardi Carta Blanca
10 ml. suc de lămâie verde
20 ml. Bottega Pomegranate
30 ml. Hollows & Fentimans Spiced Ginger Beer
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se toarnă ingredientele, cu excepția berii de ghimbir, în shaker și se agită energic timp de câteva secunde. Se toarnă într-un pahar înalt de cocktail, se adaugă cuburi de gheață și berea de ghimbir. Se amestecă și se servește.
SPICY ROSE
Ingrediente
30 ml. Il Doge Ghimbir
100 ml. Il Vino dell'Amore Petalo Moscato
10 ml. Suc de lămâie verde
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Umpleți un pahar înalt de băutură răcoritoare cu cuburi de gheață. Adăugați lichiorul Il Doge rece și umpleți cu Il Vino dell'Amore Petalo Moscato Petalo rece și, la final, cu suc de lime. Se amestecă, se decorează cu o felie de lămâie și se servește.
BELLINI BOTTEGA
Ingrediente
65 ml. Dreamy Piersica Piure
65 ml. Bottega Gold Prosecco DOC
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul tip flaut răcit. Se ornează cu o felie de piersică albă.
BOTTEGA MELON SPRITZ
Ingrediente
50 ml. lichior Bottega Melone Liqueur
75 ml. Bottega Gold Prosecco DOC
25 ml. San Benedetto apă minerală naturală carbogazoasă
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Umpleți un pahar mare cu picior lung cu cuburi de gheață. Se toarnă Bottega Gold Prosecco DOC, Bottega Melone Liqueur, apă minerală și se amestecă bine. Se ornează cu o jumătate de felie de pepene galben.
PETALO WITH LOVE
Ingrediente
55 ml. Crema di Limoncello Pronol
105 ml. de vin spumant Il Vino dell'Amore Petalo Moscato
Mod de preparare
Turnați lichiorul de lămâie răcit într-un pahar înalt de băutură umplut cu cuburi de gheață și completați cu Bottega Petalo Moscato, de asemenea răcit. Se decorează cu o felie de lămâie.
GIN TONIC
Ingrediente
40 ml. Bottega Bacur Distilled Dry Gin
80 ml. San Benedetto apă minerală naturală carbogazoasă
Jumătate de felie de lămâie
Boabe de ienupăr (sau frunze de salvie, sau frunze de mentă)
Cuburi de gheață
Mod de preparare
Se se toarnă cuburile de gheață într-un pahar, Gin Bacur, jumătate de felie de lămâie și boabe de ienupăr (sau frunze de salvie sau mentă). Adăugați apă tonică și amestecați bine.
THINK GREEN
Ingrediente
40 ml. Bottega Pistacchio
80 ml. Grey Goose Le Citron
Cuburi de gheață
1 picătură de Green Tree Absinth Fairy
Fulgi de nucă de cocos
boabe de fistic
Mod de preparare
Se toarnă Pistacchio și Vodka într-un shaker de cocktail, cu cuburi de gheață și o picătură de absint. Se agită energic timp de câteva secunde. Serviți cocktailul într-un pahar Martini răcit, cu boabe de fistic deasupra și decorați marginea paharului cu fulgi de nucă de cocos.
4 Comentarii
1
1
1
1
1
1
1
1
Lasa un comentariu