ROSSINI


Ingrediente

65 ml. suc de căpșuni

65 ml. Bottega Il Vino dei Poeti Prosecco DOC Brut

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail, cu cuburi de gheață și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul flute răcit. Se ornează cu o jumătate de căpșună.


SUN AND SOUL


Ingrediente

30 ml. Bottega Bacur Distilled Dry Gin

20 ml. Vermut Bottega Bianco

20 ml. Santal Ananas Nectar

10 ml. suc de piersici

10 ml. Bottega Pomegranate

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se toarnă ingredientele într-un shaker și se agită energic timp de câteva secunde. Se toarnă într-un pahar înalt de cocktail cu cuburi de gheață și se servește.


SUNSET


Ingrediente

40 ml. Clonakilty Single Batch Double Oak Finish Irish Whiskey

30 ml. Santal Portocale Nectar

20 ml. Il Doge Miere

15 ml. Bottega Pomegranate

10 ml. suc de lămâie verde

2-3 picături de Angostura Aromatic Bitters

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se toarnă ingredientele într-un pahar de mixaj în ordine succesivă și se amestecă bine; apoi se servește într-un pahar înalt de cocktail.


PRETTY IN PINK


Ingrediente

30 ml. Bacardi Carta Blanca

10 ml. suc de lămâie verde

20 ml. Bottega Pomegranate

30 ml. Hollows & Fentimans Spiced Ginger Beer

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se toarnă ingredientele, cu excepția berii de ghimbir, în shaker și se agită energic timp de câteva secunde. Se toarnă într-un pahar înalt de cocktail, se adaugă cuburi de gheață și berea de ghimbir. Se amestecă și se servește.


SPICY ROSE


Ingrediente

30 ml. Il Doge Ghimbir

100 ml. Il Vino dell'Amore Petalo Moscato

10 ml. Suc de lămâie verde

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Umpleți un pahar înalt de băutură răcoritoare cu cuburi de gheață. Adăugați lichiorul Il Doge rece și umpleți cu Il Vino dell'Amore Petalo Moscato Petalo rece și, la final, cu suc de lime. Se amestecă, se decorează cu o felie de lămâie și se servește.


BELLINI BOTTEGA


Ingrediente

65 ml. Dreamy Piersica Piure

65 ml. Bottega Gold Prosecco DOC

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se răcește un pahar tip flute, se toarnă ingredientele într-un pahar mare de cocktail și se amestecă bine timp de aproximativ 10 secunde. Se strecoară în paharul tip flaut răcit. Se ornează cu o felie de piersică albă.


BOTTEGA MELON SPRITZ


Ingrediente

50 ml. lichior Bottega Melone Liqueur

75 ml. Bottega Gold Prosecco DOC

25 ml. San Benedetto apă minerală naturală carbogazoasă

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Umpleți un pahar mare cu picior lung cu cuburi de gheață. Se toarnă Bottega Gold Prosecco DOC, Bottega Melone Liqueur, apă minerală și se amestecă bine. Se ornează cu o jumătate de felie de pepene galben.


PETALO WITH LOVE


Ingrediente

55 ml. Crema di Limoncello Pronol

105 ml. de vin spumant Il Vino dell'Amore Petalo Moscato

Mod de preparare

Turnați lichiorul de lămâie răcit într-un pahar înalt de băutură umplut cu cuburi de gheață și completați cu Bottega Petalo Moscato, de asemenea răcit. Se decorează cu o felie de lămâie.


GIN TONIC


Ingrediente

40 ml. Bottega Bacur Distilled Dry Gin

80 ml. San Benedetto apă minerală naturală carbogazoasă

Jumătate de felie de lămâie

Boabe de ienupăr (sau frunze de salvie, sau frunze de mentă)

Cuburi de gheață

Mod de preparare

Se se toarnă cuburile de gheață într-un pahar, Gin Bacur, jumătate de felie de lămâie și boabe de ienupăr (sau frunze de salvie sau mentă). Adăugați apă tonică și amestecați bine.


THINK GREEN


Ingrediente

40 ml. Bottega Pistacchio

80 ml. Grey Goose Le Citron

Cuburi de gheață

1 picătură de Green Tree Absinth Fairy

Fulgi de nucă de cocos

boabe de fistic

Mod de preparare

Se toarnă Pistacchio și Vodka într-un shaker de cocktail, cu cuburi de gheață și o picătură de absint. Se agită energic timp de câteva secunde. Serviți cocktailul într-un pahar Martini răcit, cu boabe de fistic deasupra și decorați marginea paharului cu fulgi de nucă de cocos.