După cum bine știm, limoncello este un lichior realizat pe bază de lămâi, care preia acea aromă mai mult din coaja lămâilor din care este produs decât din sucul de lămâie. Faima nectarului provine din insula Capri, unde cu un secol în urmă la un hotel, oaspeții au fost serviți cu o băutură digestivă pe bază de lămâi. Acesta a fost primit cu bucurie de turiști, băștinași, iar mai apoi de tot mapamondul.

Dar să nu deviem de la subiect, pentru că recent am descoperit că acest lichior este delicios sub toate formele - răcit în congelator si servit cu un cub de gheață, sau sub formă de cocktail, concept care poate îmbrăca multe forme, așa că vă împărtășim primele două pe care bineînțeles, le-am testat ;)


Limoncello Spritz

Pentru această rețetă perfect răcoritoare și aromată avem și un PARTY BOX dedicat, Limoncello Spritz Party Box, care nu numai că este avantajoasă, dar și garantează startul unei petreceri de vară de neuitat.


Următorul cocktail care ne-a încântat simțurile este un extaz elegant .. Ginger Limoncello Champagne

Gustul delicat de lămâi, aromat de puțin ghimbir și accentuat de bulele unei șampanii răcoritoare este perfect pentru a fi servit la un brunch în familie sau cu prietenii, o petrecere a burlăcițelor ...sau la orice fel de eveniment de fapt.

Aici vă enumerăm ingredientele pentru 4 pahare, deoarece este un cocktail care trebuie neapărat împărtășit cu prietenii ;)

Și acum că am impărtășit ceea ce am și degustat, promitem că revenim cu mai multe rețete în această secțiune!