Dacă pierderea în greutate este este importantă pentru tine, indiferent de motiv, este minunat!

S-ar putea să reevaluezi alimentele pe care le introduci în corpul tău, ceea ce poate fi dificil. Este important să înțelegem că exista alternative mai slab calorice care nu vor afecta procesul de slăbire.

,,Oamenii comandă cocktailuri aparent amuzante care sunt de fapt mai mult o bombă calorică. De asemenea, alcoolul tinde să ne scadă inhibițiile și face mult mai greu să fim atenți în timpul meselor, ceea ce îi poate determina pe mulți oameni să mânânce prea mult sau să aleagă opțiuni pe care în mod normal nu le-ar alege", spune Meshulam. Ca să nu mai vorbim de faptul că mahmureala, ei bine, e cam nașpa. Așadar... cum știi ce alcool să bei care să îți susțină cel mai bine obiectivele stilului tău de viață? Ar trebui să vă concentrați doar asupra caloriilor dintr-o băutură sau asupra ingredientelor din băutura propriu-zisă?


Pentru referință, caloriile fiecărui tip de alcool:

Vodcă: Un shot conține 97 de calorii 

Rom: Un shot conține 97 calorii 

Whiskey, bourbon, scotch: Un shot conține 105 calorii 

Gin: Un shot conține 110 calorii 

Tequila: Un shot conține 105 calorii 

Șampanie: Un pahar  conține 90 de calorii 

Bere: O sticlă  conține 153 de calorii 

Vin: Un pahar de vin conține 123 calorii 



Care este cel mai bun mod de a comanda o băutură alcoolică dacă încercați să slăbiți?

Acum că știi care sunt caloriile din fiecare băutură alcoolică, este timpul să te gândești la modul exact în care vei comanda băutura.

Păstrați-vă băuturile simple. Odată ce începeți să folosiți mai mult de un tip de băutură, caloriile încep să crească cu adevărat.

Fă cunoștință cu noul tău BFF: whisky. Cea mai bună băutură pe care să ți-o comanzi cu cele mai puține calorii .Începeți cu whisky sau scotch și adăugați apă pentru a ajuta la deschiderea aromelor vii, sau un mix fără calorii.

Cereți o margarita sau un mojito cu mai puțin zahăr. Întrebați dacă barmanul servește suc sau un cocktail cu gust de suc, acesta din urmă fiind un cuvânt cheie pentru adaos de zahăr și calorii.


Cele mai bune băuturi alcoolice cu conținut ușor scăzut de calorii pentru pierderea în greutate

o Vodcă cu sifon. Un seltzer cu zero calorii poate fi simplu, dar vă ajută să vă mențineți în deficitul de calorii .Adăugați un strop de fructe proaspete pentru un pic mai multă petrecere.

o Rom și cola dietetică.

o Rom și ceai negru neîndulcit. Iată o alternativă pentru cei care nu vor să bea niciun fel de cola.

o Gin martini. Un gin martini cu două măsline are sub 200 de calorii și nu conține aproape deloc zahăr sau carbohidrați.

o Vin roșu. Din punct de vedere nutrițional, nu există o diferență prea mare între vinul roșu și cel alb, dar există și alte beneficii în alegerea unui pinot noir în locul unui chardonnay.

o Tequila si suc de lămâie.