Ai în viața ta un iubitor de rom căruia ți-ai dori să îi faci un cadou cu ocazia sărbatorilor, dar nu ești sigur/ă de preferințele lui? Lasă-l să-și aleagă sortimentul preferat din această cutie de degustare magnifică de la Plantation Rum!

Șase sticle elegante a câte 100 ml din șase locații diferite, fac din această cutie cadoul ideal pentru a descoperi universul aromatic al romurilor Plantation. 


Cumpără Plantation Experience

christmas-gift-rum

Un cadou pe măsură pentru iubitorii de gust - Cutia Plantation Rum Experience:


3 stele (41,2%)  - Vezi produsul și descrierea completă Plantation 3 Stars 0.7L

Ne începem călătoria cu o scufundare în Caraibe cu un amestec de rom alb din cele mai bune sortimente din Trinidad, Barbados și Jamaica. Bogat și fin echilibrat, acest rom este perfect pentru cocktailuri - mai ales pentru un Daiquiri! 


Original Dark (40%) - Vezi produsul și descrierea completă Plantation Original Dark 0.7L

Rămânând în zonă, următoarea noastră sticlă este un amestec de romuri negre jamaicane și barbadiene. Aceste bogate caractere combinate sunt amplificate de o a doua maturare în pivnițele Maison Ferrand. Perfect cu bere de ghimbir.


Grande Reserve (40%) - Vezi produsul și descrierea completă Plantation Grande Reserve 0.7L

Cu note de nucă de cocos prăjită și vanilie lemnoasă, acest rom delicios din Barbados este o alegere excelentă ca aperitiv sau într-un cocktail.


Gran Añejo (42%) - Vezi produsul și descrierea completă Plantation Guatemala & Belize Gran Anejo 0.7L

Traversăm Caraibele în America Centrală pentru un amestec abil de romuri din Guatemala și Belize. Foarte proaspăt, notele sale florale și lemnoase fine, marcate de vanilie, pere și mere verzi, fac din el un rom cu o degustare superbă. Încercați-l într-un Old Fashioned.


X.O. 20th Anniversary (40%) - Vezi produsul și descrierea completă Plantation 20th Anniversary X.O. 0.7L

Un amestec sofisticat de romuri din Barbados, această băutură emblematică a fost creată pentru a onora cei 20 de ani de activitate ai lui Alexander Gabriel ca Maestru Blender. După cum v-ați putea aștepta, acest rom este sofisticat, cu note care persistă în palat. Răsfățați-vă.


Peru 2004 (43,5%) - Vezi produsul și descrierea completă Plantation Peru 2004

Călătoria noastră se încheie în America de Sud cu cea mai recentă adăugire la gama de recolte în ediție limitată. Distilat în valea aridă din Chicama, apoi învechit 14 ani, profilul moale și armonios al acestui rom și notele subtile de smochine coapte îl fac o opțiune excelentă de degustare.


Și ce bine că există o cutie de degustare, care le conține pe toate cele menționate mai sus, și este cadoul ideal - Cumpără Plantation Experience