Chiar dacă băuturile alcoolice sunt asociate, implicit, cu bărbații, această concepție a dispărut treptat de câțiva ani, când cocktailurile pentru femei au început să ia o amploare destul de mare. Motivul? Doamnele și-au dorit și ele niște băuturi rafinate și sofisticate, care să fie concepute special pentru gusturile și preferințele feminine. Ceea ce s-a și întâmplat. Cocktailurile de femei și fete sunt colorate, adesea decorate cu fructe proaspete, flori sau umbreluțe, captând atenția oricui le savurează.


Aceste tipuri de băuturi reprezintă o alegere excelentă pentru o seară în oraș cu prietenele, dar chiar și pentru o petrecere fancy, iar lista lor de ingrediente variază de la clasicele Margarita și Cosmopolitan, până la cele mai noi și inovative băuturi de acest gen. Însă, indiferent de preferințele tale, există întotdeauna un cocktail de femei special, pe care merită să îl încerci. În acest articol, vom explora cele mai bune și mai populare cocktailuri pentru doamne și domnișoare, dar îți vom spune și care sunt pașii pe care trebuie neapărat să-i bifezi, dacă vrei să obții această băutură în propria locuință.Cuprins:

1. Cocktailuri pentru femei - ce cocktailuri preferă femeile, care sunt ingredientele necesare și ce băuturi se pot consuma la o seară a fetelor

2. Cocktail femei - cum se prepară cocktailurile de femei + cum se pot asezona corect 

3. Cocktailuri alcoolice pentru femei - de ce trebuie să ții cont atunci când prepari un cocktail


1. Cocktailuri pentru femei - ce cocktailuri preferă femeile, care sunt ingredientele necesare și ce băuturi se pot consuma la o seară a fetelor


O seară a fetelor este un eveniment plin de distracție și de energie, iar o băutură răcoritoare și delicioasă este fix ceea ce ai nevoie, astfel încât să ai parte de clipe memorabile. Tot ce trebuie să faci este să vorbești cu prietene tale, să stabiliți pe ce băuturi vă veți axa și să faceți lista ingredientelor necesare.


Așadar, printre ingredientele comune pentru un cocktail de fete se numără fructele proaspete, sucurile, siropurile, fluerele non-alcoolice și multă gheață, bineînțeles, pentru că doar așa vei obține cel mai răcoritor rezultat. Pentru a face însă băuturile și mai perfecte, poți adăuga și frunze de mentă sau alte condimente, precum scorțișoară sau ghimbir.


Revenind însă la ingredientele de bază, fluerele non-alcoolice conferă un gust foarte complex și proaspăt băuturii tale. Acesta este un lichid fără alcool, care are o aromă bogată și o varietate de gusturi, fiind regăsit sub diferite forme, precum simplu, cu gust de zmeură sau agave. Este perfect pentru a face un cocktail non-alcoolic cu adevărat special, iar tu și gașca ta trebuie neapărat să-l încercați.


Siropul este și el un ingredient popular pentru cocktailurile de fete, dar și pentru cele tradiționale, deoarece adaugă dulceață și aromă băuturilor. Și aici te poți bucura de o varietate de arome disponibile, precum siropul de zahăr, siropul de mentă, lime, afine, iar lista poate continua la nesfârșit. 


Pe lângă acestea, nici sucurile nu ar trebui să lipsească din niciun cocktail. Cu ajutorul lor, poți personaliza băutura alcoolică după bunul plac. Poți opta pentru un suc mai amar, dulce, acrișor sau fără zahăr, în funcție de preferințele personale. 


Dacă te asiguri că ai toate aceste ingrediente, plus câteva băuturi alcoolice, cu siguranță vei obține o seară a fetelor reușită, unde toate prietenele tale se vor bucura de cele mai savuroase cocktailuri.