A sosit luna MAI mai repede decât ne-am așteptat și asta înseamnă că putem da start petrecerilor în aer liber la grill, dăm drumul la muzică, punem băuturi alcoolice și non alcoolice la rece și profităm de vremea bună de afară.

Fie că este vorba de o zi de naștere, o întâlnire cu prietenii la un pahar sau chiar o degustare de vin, prosecco sau rom, petrecerile în aer liber au avut mereu succes.


Câteva lucruri de care trebuie să ținem cont când organizăm o petrecere în aer liber:

 Băuturile sunt la fel de importante ca și mancarea, dacă nu dispuneți de un frigider de dimensiuni mai mici, se poate opta pentru frapiere umplute cu gheață pentru a ține băuturile reci pe toată durata evenimentului, sau de ce nu o roabă plină cu gheață.

Pentru a întâmpina invitații vă recomandam un prosecco rose rece și suntem siguri că veți avea success cu el deoarece este ultimul lansat în materie de prosecco și nu suntem siguri că a fost degustat de către toată lumea https://bauturialcoolice.ro/prosecco-rose  .

Dacă doriti să vă impresionați invitații puteți alege să faceți câteva cocktailuri răcoritoare de vară cum ar fi : Aperol Spritz, Limoncello Spritz , Golden Spritz  sau cocktailuri clasice pe bază de rom, Party Box CUBA LIBRE PARTY  sau vodka Party Box BUBBLE MAGIC , Party Box COSMO PACK pe lângă party box-rile enumerate mai sus nu aveți nevoie decât de fructe de decor, pahare de cocktail și sunt gata pentru a fi servite.

Pentru iubitorii de vin avem câteva pachete perfecte pentru o degustare: Party Box GÎRBOIU MIX, Party Box SUMMER WINE KIT, Party Box WHITE & ROSE WINE PARTY unele din aceste pachete având în configurația lor și pahare sau frapiere, bune de folosit la eveniment.

De curând am participat la o petrecere în aer liber și am fost uimiți la cât de receptivi au fost petrecăreții în a consuma shot-uri de tequila Don Julio Reposado “ stinse” cu bere Corona Extra 0.33L si da, atunci a început cu adevărat petrecerea.

Adevărul este că ne place să petrecem și cum suntem siguri că nu veți pleca acasă la orele 20:00 vă propunem și ceva băuturi cu mai multe grade cum ar fi un gin artizanal Crafter's Aromatic Flower care își schimbă culoarea în momentul în care este adaugată apă tonică, rom BumbuThe Original care sigur ne va încălzi spre dimineață.

Și nu în ultimul rând considerăm că ar trebui să aveți la îndemână  și digestive, Amaro Lucano, Amaro Montenegro Italiano pentru a fi servite după ce ați luat masa, știm că ne place abundența când vine vorba și de mâncare și de alcool.

Era să uitam de apă, cantitatea de apă trebuie sa fie egală cu cantitatea de alcool pentru a nu avea o zi urată de mahmureală a doua zi.

 

Meniul de mâncare trebuie stabilit înainte cu o zi, cumpărate și puse la macerat având în vedere că veți prepara mâncarea la grill. Pe lângă acestea ați putea pune pe mese câteva aperitive, alune și preparate finger food.

Mesele ar trebui poziționate cât mai departe de grătar pentru a nu deranja cu fumul, iar ca și scaune ar trebui să alegeți ceva cât mai comod, poate un colțar din paleți pentru că nu se știe cât de mult va dura petrecerea și trebuie să fiți pregătiți, poate și niște beculețe pe pomii din grădină nu ar strica daca nu aveți sistem de iluminat în curte. 

Și acum că am scris despre toate să nu uităm de muzica care este foarte importantă la o petrecere. În playlist ar trebui să se regasească din toate genurile câteva piese, dar mai mult genul de muzică pe care îl ascultă grupul de prieteni invitați la petrecere.

Să nu uitați să informați și vecinii despre petrecerea grill care ar putea deveni gălăgioasă, în caz contrar vă veți trezi cu vecinii la petrecere sau cu o somație.