Ne este dor de prieteni, de ieșirile lungi în oraș, de petrecerile zgomotoase sau pur și simplu de voia bună din cafenelele, barurile sau pub-urile pe care le frecventam. Desigur, nu știm încă cum va arăta viața noastră socială după ieșirea din izolare și probabil fiecare dintre noi are propriile speculații și scenarii legate de acest aspect, însă mie îmi lipsesc prietenii mei atât de tare încât am început deja să planific o  petrecere pentru momentul în care restricțiile vor înceta și va fi sigur să ne revedem în condiții normale.

Fiindcă ieșitul în oraș iese din discuție și este preferabil să ne vedem în grădina unuia dintre noi, am decis să explorez opțiunile de pe băuturialcoolice.ro pentru a alege un meniu de băuturi pentru 6 persoane cu un buget limitat la maxim 300 de lei. Cu doar 50 de lei pe cap, iată care sunt ingredientele unei petreceri reușite în grădină:

Fetele au optat pentru un vin spumant alb, iar noi le-am ales un Bottega Il Vino dell'Amore Petalo Moscato, fiindcă ni s-a părut că vor aprecia dulceața clară, mirosul de trandafiri care evocă imaginea petalelor, buchetul pronunțat și elegant dar și conținutul mai scăzut de alcool. Această sticlă este modul excelent de a începe orice petrecere în grădină. Dar cum o sticlă de spumant nu este nici pe departe suficientă pentru un chef reușit, am cumpărat și trei sticle de cidru de pere, Pară în Sticlă, un cidru artizanal și autentic din Transilvania. Iar pentru a da startul petrecerii, am pus în coșul de cumpărături și o sticlă de gin Gordon’s Pink însoțită de patru doze de apă tonică Schweppes, pentru niște cocktailuri savuroase.

Noi, băieții, am mers la sigur. Cu un chef nebun de petrecere, am decis să ne desfătăm cu o votcă extraordinară în termeni de raport calitate-preț, Magic Crystal Premium Vodka. Această votcă ne-a atras atenția fiindcă a fost medaliată cu aur la concursul internațional de la Chicago și o recomandăm cu încredere, mai ales în combinație cu un piure de fructe de pădure, Dreamy. Este nevoie doar de 50 ml. de votcă și aproximativ aceeași cantitate de Dreamy, totul stins cu puțină apă tonică și gheață. Din aceste ingrediente, amestecate bine, rezultă un cocktail delicios!

Fiindcă odată cu lăsarea serii, petrecerea se va lungi cu siguranță în jurul focului de tabără, am luat și 12 beri Faxe Danish Premium Lager, pentru a încheia o seară reușită de vară. Poți comanda de pe băuturialcoolice.ro tot ceea ce îți dorești și să încerci să îți strângi laolaltă prietenii pentru o petrecere așa cum trebuie! Apa este pentru a vă păstra echilibrul, pentru ca petrecerea să poată continua și a doua zi ;)

 

Pachetul conține:

1 sticlă Vodka Magic Crystal Premium (0.7L)

1 sticlă Bottega Il Vino dell'Amore Petalo Moscato (0,75L)

1 sticlă Dreamy Fructe de pădure (0.95L)

4 doze de Schweppes (0.33L)

1 sticlă de Gin Gordon’s Pink (0.7L)

12 doze de bere Faxe Danish Premium Lager (0.33L)

3 sticle de cidru Pară în sticlă (0.33L)

2 sticle apă minerală (1,5L)


Toate la un cost de 249 LEI!