Unele lucruri sunt mai bine savurate în funcție de sezon. Tequila, însă, nu este unul dintre aceste lucruri. Spre deosebire de, să zicem, lichiorul de ouă, care este disponibil doar o lună pe an dintr-un motiv întemeiat, băutura caracteristică Mexicului este bună pentru mult mai mult decât pentru margarita și palomas la piscină (oricât de gustoase ar fi acestea). Nimeni nu demonstrează mai bine acest lucru decât producătorii de 1800, a căror gamă de tequila se pretează la fel de bine la băuturi pentru vremea rece, cum ar fi Old Fashioned, ca și la cele emblematice de vară. 1800 produce tequila folosind aceeași rețetă consacrată de peste 200 de ani - inclusiv folosind 100% agave Weber albastră - de peste 200 de ani. Aromele sale complexe sunt completate de o finețe caracteristică. Aceasta înseamnă că se pretează la o gamă surprinzător de largă de cocktailuri și ocazii, de la zilele de vară până în adâncul iernii.

Iată trei cocktailuri pe care să le adăugați la repertoriul acestui sezon.


PICK ME UP


Tip pahar: Pahar de cafea

Ingrediente

30 ml. Patron Reposado

180 ml. de cafea fierbinte

15 ml. Il Doge Cafea

Frișcă ușor bătută

Mod de preparare

 Se pun toate ingredientele într-un pahar de cafea și se acoperă cu frișcă. Se ornează cu portocală deshidratată.




AUTUMN COLADA


Tip pahar: Collins

Ingrediente

30 ml. Volcan Blanco

45 ml. lapte de nucă de cocos

75 ml. Santal Ananas Nectar

22 ml. suc de lime

22 ml. sirop de condimente de toamnă

Un vârf de cuțit de nucșoară rasă

Mod de preparare

Puneți toate ingredientele într-un pahar Collins și completați cu gheață. Se amestecă și se ornează cu nucșoară rasă, ananas deshidratat și o suliță de ananas.




JALISCO OLD FASHIONED


Tip pahar: Old Fashioned

Ingrediente

60 ml. Herradura Anejo

7 ml. Monin Agave

2 liniuțe Angostura Orange Bitters

2 liniuțe Angostura Aromatic Bitters

Mod de preparare

Puneți toate ingredientele într-un pahar Old Fashioned cu gheață. Amestecați pentru a răci și a dilua și decorați cu un baton de scorțișoară arsă.