Cumpără Whispering Angel
Soiuri de struguri
Predominant Grenache, Cinsault și Rolle (Vermentino).
Viile
Au o vechime de 10-12 ani. Podgorii cu altitudine mai joasă. Soluri argiloase și cu pietriș. AOC Cotes de Provence.
Procesul de vinificare
Folosesc rezervoare de fermentare din 100% oțel inoxidabil. Se menține o temperatură controlată de fermentare de 14 grade Celsius și petrece 3-4 luni de maturare în rezervoare, împreună cu drojdiile.
Profil gustativ și stilistic
Caracteristici de fructe de pădure roșii și proaspete cu tente florale. Gust copt și plin de pulpă pe palat. Sec, fără zahăr. Concentrație excelentă. Un finish moale și rotund. Gustul care persistă nu este astringent. Foarte ușor de băut. Indiferent de stilul de vin pe care obișnuiești să îl bei, vei găsi în Whispering Angel ceva plăcut cu care să te identifici (de la începători la experți).
Poziționarea Brandului
Este liderul de piață pentru rosé-ul premium care a devenit un fenomen pe parcursul întregului an. Whispering Angel este Cloudy Bay” pentru rosé-uri. Deține o imagine puternică care s-a creeat la nivel mondial datorită vânzărilor care sunt generate de restaurantele de profil înalt, barurile rooftop și hotelurile care îl servesc.
 
Recenzii VINTAGE 2018
Jamessuckling.com      92/100
Acesta este adevăratul McCoy de la acest nivel de preț. Prospețimea acestui produs este absolută, datorită faptului că emană arome de citrice, petale de trandafir, nectarine, mărar mărunțit, coriandru, căpșunile specifice și frișcă. Plin de aromă și intens pe palat, deși foarte delicat și elegant. Un vin de valoare ca de obicei. De savurat căt de curând posibil.
 
Wine Spectator
Delicat, cu un subton mineral ce avantajează cireșele albe, note de piersică și zmeură. Acestea se întrepătrund cu aromele condimentate și de ierburi. Are un finish persistent. Grenache, Rolle, Syrah, Cinsault și Tibouren. De savurat căt de curând posibil. – GS
 
Falstaf      91/100
Foarte tineresc și plin de viață cu o putere voalată, suplă, construită cu aciditate blândă și densitate fermă, foarte bine structurat, subtil fenolic în mijlocul palatului, finish ce aduce a fructe de pădure. Un rosé de calitate înaltă potrivit pntru o vară la piscină sau la terasă.
 
Recenzii VINTAGE 2019
Matthew Jukes
Cel mai faimos rosé din lume, iar acum se menține ferm pe poziția de cel mai fermecător vin rosé de pe planetă! Vintage-ul 2019 este absolut încântător.