Istoria brand-ului Fentimans 

Vreți să știți cum a început totul? Păi, totul a început cu un împrumut. Mai exact în 1905. Thomas Fentimas a fost abordat de un coleg pentru un împrumut. S-a ajuns la o înțelegere, iar drept garanție, a fost oferită o rețetă de bere de ghimbir preparată botanic. Astfel, Thomas a devenit proprietarul rețetei unice. Thomas a început să foloseacsă rețeta și să producă bere de ghimbir preparată organic si a transportat marfa cu o căruță si un cal. Lumea s-a schimbat mult în cei 100 de ani de când Thomas Fentiman a fondat afacerea. Vechile borcane de piatră împodobite de Fearless au fost, de asemenea , înlocuite cu sticla iconică și instantaneu recunoscută.

Fearless, câinele familiei lui Thomas, a fost câștigătorul clasei de obediență de la Crufts din 1933 și 1934. Thomas a fost atât de mândru de reușita ei încât nu numai că i-a folosit portretul pe sticlele sale, dar imaginea ei a împodobit fiecare fabrică Fentimans. Fearless păzește cu mândrie fiecare sticlă Fentimans până în ziua de azi.


Cu ce difera infuzia botanică ?

Prepararea botanică a berii este o tehnică de preparare a băuturilor de calitate superioară. Această preparare botanică îi diferențiază de alte băuturi carbogazoase.

Fermentarea are loc timp de 7 zile în vase de fermentare clasice, pătrate și aerisite, permițând ca aromele bogate și complexe să se dezvolte încet. În timpul fermentării se creează o multitudine de compuși aromatici care contribuie la profunzimea, complexitatea și aroma generală a lichidului finit.

Pentru a completa și a îmbunătăți lichidul botanic fermentat, aromele naturale și uleiurile esențiale sunt extrase în cadrul companiei din ingrediente obținute cu pricepere; apoi sunt amestecate cu lichidul botanic fermentat. Astfel se obțin arome indulgențe, distincte și complexe.


Aici ti-am atașat câteva băuturi Fentimans de pe site-ul nostru:

Bloom Gin & Fentimans Rose Lemonade

Limonada de trandafiri Fentimans Botanical Rose este realizată cu suc de lămâie și ulei de trandafir pur de la faimoasă Valea Trandafirului din Kazanlak, Bulgaria. Extractul de trandafir este din ulei esențial de trandafir 100% natural distilat cu abur, ceea ce oferă lichidului o culoare roșie palidă și o aromă delicată. Fiind o băutură de tip ready to drink, trebuie doar să îl racești și poate fi servit fără nimic extra.

Fentimans Premium Indian Tonic Water

Prima apă tonică indiană din lume preparată botanic este realizată cu un amestec de infuzii de plante, ulei de lămâie siciliană și extract de lemongrass, creând un tonic răcoritor și unic. Bucurați-vă de un gust distinctiv perfect în cocktail-uri pe baza de vodka, gin si nu numai.

Fentimans Curiosity Cola 

Fentimans Curiosity Cola este o băutură răcoritoare inspirată de cola tradițională de altădată. Acest sortiment este obținut prin infuzii din cele mai bune ingredinete pe bază de plante, inclusiv scorțișoară. Scorțișoară un condiment cald care este folosit în această bautură pentru a adaugă o aromă distinctivă. Recomandarea noastră e să încerci în combinație cu un rom 

Fentimans Ginger Beer 

Fentimans Ginger Beer este o bautura obtinuta din cele mai fine plante naturale amestecate cu radacina de ghimbir din care rezulta un mix foarte aromat. Radacina de ghimbir chinezesc este ingredientul principal din baza botanicelor preparate pe baza de ghimbir. Acest sortiment este ideal pentru a fi amestecat cu Vodka pentru a crea un Moscow Mule special.