Cumpără orice din familia Glenmorangie în intervalul vineri 1 octombrie - duminică 3 octombrie ora 23:59 și intri automat în extragere pentru încă o sticlă de Glenmorangie 0.7L 

Împărtășește bucuria cu prietenii, repost & share story pentru că toată lumea să se bucure de aromele desăvârșite ale acestui produs!


Glenmorangie The Original 10 Ani - Cumpără produsul


Arome: Piersică, portocală, lămâie, vanilie


Învechit 10 ani / 40% Vol

Rădăcinile noastre ca si producător de whisky încep în urmă cu mai bine de 175 de ani, moment la care Anne și William Matheson au creat Glenmorangie Original (10YO) cunoscut pentru tonurile sale moi și delicatețea aromei.

După atâția ani, Glenmorangie Original sta la baza a tot ceea ce facem, este locul de unde încep toate aventurile noastre de fabricare a whisky-ului.

Pentru a putea atinge finețea delicioasă ce caracterizeaza whisky-ul nostru, acesta este distilat în alambicuri înalte cât girafele.

Dupa distilare îl lăsăm să se matureze timp de 10 ani în butoaie de bourbon, astfel absorbind tot felul de arome delicioase.

Rezultatul este un whisky care te întâmpină cu o explozie de citrice și iti reține atenția cu straturi de arome delicioase, de la portocală la miere și vanilie cremoasă cu explozii de piersici.

Un single-malt care se învârte cu un caleidoscop de gusturi.